Lonneker 2030: maandag 12 juni 19.30 uur. De volgende stap in de totstandkoming van ons Dorpsambitieplan!

  • Home
  • Nieuws
  • Lonneker 2030: maandag 12 juni 19.30 uur. De volgende stap in de totstandkoming van ons Dorpsambitieplan!
U heeft vast al actief meegedacht in het proces Lonneker Hoe dan? Er komt weer een nieuwe en ook erg belangrijke bijeenkomst aan, op maandag 12 juni om 19.30 uur in het Dorpshuis te Lonneker. Weer een stap dichter bij het DorpsAmbitiePlan.

Op deze avond zullen de studenten van het Saxion een presentatie geven van wat zij aan inbreng (wensen en dromen die leven) hebben opgehaald inwoners en op de infoavonden.

De studenten maken in ons DorpsAmbitiePlan drie onderdelen:
  • Potentiekaart met items die wij als dorp belangrijk vinden
  • Groene Buffer kaart
  • Infographic over wonen in Lonneker
Het is belangrijk om als dorp te kijken of ze de vertaling (van uw dromen en wensen naar het plan) goed hebben gemaakt. Na 12 juni voeren de studenten nog de laatste aanpassingen door en wordt ons DorpsAmbitiePlan ‘Steeds in beweging’ geschreven.
 
We hopen dat u komt!

Dus: Maandagavond 12 juni 19.30 uur Dorpshuis Lonneker. Komt allen!
--

WhatsApp-groep:
Op de hoogte blijven via WhatsApp? Dan kunt u zich aanmelden bij de nieuwe Lonneker Whatsapp groep. Het doel van de Whatsapp-groep is u op de hoogte houden van nieuws omtrent dit DorpsAmbitiePlan en bewegingen die daaruit ontstaan. Het is dus geen chat-groep, maar een informatiekanaal. Wilt u zelf iets inbrengen in deze groep, dan kunt u dat via de beheerders delen. Zoekt u bijvoorbeeld meer mensen voor het ontplooien van gezamenlijke ideeën, activiteiten of andere dorpsgerelateerde zaken dan kunt u (via de beheerder) in deze app hiervoor een oproep doen. Zij kunnen, indien gewenst, mensen met gelijke plannen met elkaar in contact brengen.
Klik op deze link of scan de QR-code:


 
Share our website