Dorpsraad Lonneker zoekt nieuwe voorzitter

  • Home
  • Nieuws
  • Dorpsraad Lonneker zoekt nieuwe voorzitter
Als voorzitter geeft je leiding aan de Dorpsraad en samen met de dorpsraadleden zet je je in voor het (algemene) belang van Lonneker(naren). Je bent het eerste aanspreekpunt voor externe partijen, het gezicht van de Dorpsraad binnen Lonneker. Je vertegenwoordigt de Dorpsraad bij belangrijke jubilea en evenementen in het dorp. Daarnaast promoot je de Dorpsraad en Lonneker binnen de gemeente Enschede.

Naast dat je persoonlijke binding hebt met Lonneker, woon je in het werkgebied van de Dorpsraad. De voorkeur, gezien de huidige samenstelling van de Dorpsraad, gaat uit naar iemand van middelbare leeftijd, die beschikt over levenswijsheid in combinatie met een jonge geest. Omdat gesprekken en werkzaamheden (afhankelijk van samenwerkende partijen) zowel overdag als ‘s avonds kunnen plaatshebben is het wenselijk dat je je tijd flexibel kunt indelen.
 
Kort profiel
Je beschikt aantoonbaar over bestuurlijke kwaliteiten. Je hebt een netwerk en/of bent in staat een netwerk op te bouwen in de gemeentelijke politiek en belanghebbende organisaties in en om Lonneker. Je bent neutraal en richt je op het algemeen belang en de leefbaarheid van Lonneker, waarbij je individuele belangen meeweegt.
 
Verdere informatie
Dit alles doe je samen met het zittende bestuur (kijk hier voor functies en portefeuilleverdeling). Zie voor meer info over de functie en de Dorpsraad de statuten en het huishoudelijk reglement. Het financieel jaarverslag en sociaal (algemeen) jaarverslag geven een goed beeld van het afgelopen jaar.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Melief, penningmeester, 06-51088332 of Cis van Lochem, secretaris, 06-13963566. info@dorpsraadlonneker.nl. Ken je iemand, die volgens jou geschikt is voor deze functie, breng ons dan met elkaar in contact.
 
Dorpsraad Lonneker


Een uitgebreidere tekst over de vacature staat hier
 
Share our website